världensgladaste just nu, det är jag!



Linda är på väg hem och jag ska äntligen få träffa henne, grymt kul och oh vad jag längtar. Ska sova hos henne också kommer bli ön av dom bättre kvällarna på länge. För jag har inte träffa henne min Linda på lver 3 veckor en riktigt lång tid. men iallafall ni får ha det så bra för jag ska ha det bäst! Puss

jag är inte hel utan dig


lalalala


I right now!




miss your smail!


Gryma dagar helt klart!

Dom senaste dagarna har sätt ut så här. I måndags kväll var ajg hemos grannarna på middag,kom där ifrån ett tag efter tolv då jag började lga mat till tisdagen. då jag,Mika och Sofia skulle på allsång. så åkte hemifrån 20 över 5 på morgonen, så sov bara 2 timmar och en kvart den natten. Allsång var jätte grymt! oförglömligt liksom. sen kom jag väll hem vid halv 12 på kvällen, då jag började packa eftersom vi skulle till göteborg halv 6 dagen efter. så det var en lång bilresa ner dit. vi gick på lisseberg samma dag, det var rymt kul som varje år. Sen åkte vi till hotellet och sov där och åt middag någonstans nära där. Dagen efter började hem färden  och det vart en el del shopping. Kom hem igår kväll. Idag fick jag änligen sova så vaknade vid 1 hehe. sen träffade jag hanna. och vi drog till jakan och åt ochg flummade. sen nu på kvällen har jag bara chillat, mår inte toppen om man nu säger så. Men ni får ha det så bra!























dagens outfit!






ska det vara så här?

ska man behöva gråta sig till sömns, ska man behöva sitta tänka hela nätterna. Men ändå kommer du aldrig förstå mig. jag skakar när jag tänker på det. att det är så grymt synd om dig. så du måste ta ut det över mig, men antligen ska det vara så, eller?



btw; jag älskar dig.


Jag saknar dig älskling!


Musik


SKa inte sova hela dagen!

Tjena! jag ställde klockan idag, för att inte sova bort hela dagen. Nu sitter jag iallafall här och försöker äta lite, så det fick bli en grape till frukost.Idag ska jag kanske träffa fredde, vet inte vad vi ska göra men det blirsäkert kul. vad ska ni alla hitta på idag? MEn ni får ha det så bra. Puss på er!


Mord?!

vafan! är det som händer här världen asso, det är typ någonsom har blivit mördad vid ica alltså ca 300 meter eller vad det kan vara från mitt hus inte är man lite rädd här. btw om det är någon som vet något om det här vill jag gärana vetavad som hänt och sånt. Är skit rädd!


22/7

Heejsan! idag är det så att min bror vel säga fridas kusin. fyller 17 år idag. så ja, det kommer komma m a s s a folk hit och sånt shit. men kan inte blogga mer nu. men ni får ha det så bra. puss på er!

btw: Sandra,Linus,Krille och Niklas fyller också år idag. hihi. GRattis!


ego bild på mig på landet !

Blond eller vad?

Min kamera har ju varit trasig i tre veckor. tre veckor då jag verkligen skulle behövt den, träffat, darin,erik saade, åland och blabla..Men nu när jag kom hem så hade pappa fixat den. jag vart självklart överlycklig och frågade va felet var. svar: inget batteri. Ja, jag känner mig lite små korkad nu.



Hitta på idag?

Tjaa! jag vaknade för en halv timme sedan, så typsikt mig att sova bort halva dagen. Men har ändå inga planer för idag, men ska väll ut och träffa lite folk eller något sånt tror jag.  Men nus ka jag fixa mig så jag kan hitta på något att göra idag. Puss på er!


Görväln med söt ungen sofia!

cycklade och mötte Soffi i Lisa korsningen. Vi drog till görväln och bada och solade massor. Vi träffade en hel del folk där också balnad annat min tennis och handbollstränare. Efter ngra timmar där bjöd soffi mig på glass, tack! sen så badade vi och solade ändå mer. vid kvart över 4 tror jag vi drog hem. Dock hoppade min kedeja. så vi stog mycket länge också fixade med den tils det kom några och hjälpte oss. sen drog jag hem till mig. nu ska jag fixa mig lite, vi får gäster ikväll, vid sex tiden. men ni får ha det så bra så länge!



Min favorit låt just nu!


Darin!

Var på skansen igen i tisdags, det var grymare en grymast. träffade ju min absolut största idol, haha. DArin är värligen grymt. och när han började sjunga trodde jag att jag seriöst skulle svimma. han jag fram till mig och min kompis två gånger så vi fick sjunga, seden krmade han mig och vi fick atugrafer! tack alla för en grym tisdag!





kan, men jag pallar inte



sötnosen maria :) <3

borde egentligen packa, men nä jag pallar inte ;) hur ska detta gå då? :O alltså usch, det här har verkligen vart en sån där vecka där det känns som att allt har gått snett, och det har det väl också gjort :S me det ä'r bara att gå vidare, inget att bry sig om egentligen ;)

hejdådårå! :))

Bilder från skansen :D












låten som går runt,runt och runt i mitt huvud just nu!


Allsång på skansen

Tjaa! ska försöka sammanfatta allt nu. shiit vilken dag säger jag asso.vi köade utan för skansen i 2 timmar sen sprang vi upp till soliden, fick riktigt bra platser. sen såg vi att Emilie,johanna och Malin A kom, så vi trängde ihop oss så dom kunde sitta vid oss. Emilia H kom också för vi hade nämligen ringt till henne. Sen kom en gubbe/ kille från mixmnegapol och snackade med oss, sen skulle vi och några sjunga i mix megapol. så grymt kul. Vi chillade vi staketet och lärde känna några som satt brevid oss. Sen kom en tjej ( känd ) men vette fan vad hon heter. och frågade om vi ville var med och springa när dom sjöng en text i en låt, jag, emilia och Line gjorde det. skiit kul, sedan övade vi på det några gånger. sen gick jag och emilie iväg lite, och då såg vi ett av "banden" så vi tog grupp bild med dem. sen innan vi gick tillbaka köpte vi glass. sedan satt vi eller jag, emilia och ibalnd andra haha där och sjöng. för att hålla stämningen uppe. Jag och EMilia gick sedan iväg till ett tält och sjöng, dom filmade och det var kul, men gick inte så bra. när vi kom tillbaka gick anders som vanlig och delade ut bullar, det var lite gott. På genrepet så fick ju jag, Emilia och Line gå iväg lite eftersom vi skulle spring haha låter knas, men det var kul. sen kom erik saade som vi väntat på i timmar! hjar var grym och jag naddade honom 4 gånger eller han mej hur man nu ser det. Han gick även och sjöng mot mig coolit.  jag höll på att dö typ hehe. Sen kom även anders lundin fram till mig så då fick jag ju också sjunga. Sen innan diräktsäningnen börade så åt vi lite. det var helt grymt kul. under den var vi ju tvungna att gå igen, men det var väldligt flumm när vi skulle tillbaka till våra platser. man vart helt mosade, men så är det väll att stå längstfram. på extra nummerna eller vad man nu vill kalla det, hade dom så tröga låtar att jag seriöst trodde jag skulle somna. men sen sjöng saade igen och då vart det lite ös. Vi väntade på atufraer också. sen hmtade pappa mig,Linda och Emilia. men nu får ni hade det så bra, bilder kommer sen när jag fått lite.. Puss





den här bilden är tagen från. svt.se men jag och Linda står där i kön :D

Jag kan inte gå



Bra att alla hoppade samtidigt :) haha

alltså allvarligt talat, sommarstyrkan mördar mig, eller rättare sagt har redan mördat mej. sån galen träningsvärk så allting är jobbigt, men man vill ju vara i toppform inför italien ;)

åååh! vad jag längtar, vi måste ju ha vårt samtal om ******* igen, om det är någonm som har något mer att berätta om ämnet (?) haha :)
PÅ tisdag bär det av till landet med louise, och ikväll blire julia och kanske lite annat folk, man får ju inte glömma att julia fyller år idag :)

GRATTIS HJÄRTAT! :) <3



XOXO /gossip girl

(haha driver) <------ eller???

RSS 2.0