When I see your pitchers I can't stop cry.


My t-shirt lost the smell of you



Tänkte att ni ville se en bild på min tumme, den är lite suddig, tummen alltså.

happy!


En sjuk människa här!

Hejsan! Jag är sjuk, så jag har väll inte mycket trevligt att berätta. Menidag har jag pluggat lite för att inte komma efter för mycket, men det är jag redan så. Nu sitter jag och lyssnar på musik och se på gamal idol klipp. Ikväll ska jag se på tv, sova rätt tidigt så jag kan gå till skolan imorgon. jag är rätt trött på att vara hemma och vara sjuk. Ni får ha det så bra!


btw ni glömmer väll inte kolla in min blogg också? häääär

Antagligen



Kommer jag att blogga väääldigt lite på den här bloggen, känner att jag hellre vill blogga lite mer på min nya, och väntanu ska jag få till en fungerande länk... HÄÄÄÄR! haha jag suger på det här, men förhoppningsvis så funkar det! :)

P.S GRAAAAAAAAAAATTTIIIIIIIIIIIIIISSSSSSSSSSSS MALIN! :D :D :D

 Fy vad irriterande jag verkar när jag gör sådär :S
Och juste får inte glömma, äääälska refrängen!

jag är så häääääär glad!


kan inte sluta lee nu. du gör mig stark! :D

tennistränigen är över nu för denna gång.

Tjaa! Käkade lite tortilins sedan åkte jag till träningen. Gick rätt fast vann bara 1 av mina tre matcher, fast än match var mot adreas som är  typ 20. Men är hur somhälst nöjd. Nu sitter jag och snackar på facebook och knarkar musik. Tror jag håller på att bli sjuk. är grymt försyld. så vet inte om det blir något gymade för mig ikväll.men vi får se. Puss


Winterdream



Nu har jag skapat en ny blogg, winterdream, så nu är fridelius borta! :) LÄS DEN!

Louise är en



nååååååååååååååb

det var allt från mig, och att idisslamalin är ett snäpp mer galen än mig, det är vetenskapligt bevisat.

Awsome day!

Igår så åkte jag till Kista centrum med Mina systrar, Linda opch cecilia. Vi shoppade på en hel del.  kom hem vid ett tag efter halv fyra, då käkade jag lite. sedan drog jag ut igen ochträffade Linda och Linnea. Vi flummade runtoch hade det skit kul helt enkelt.efter ett tag skulle linda hem och äta så jag coh Linnea drog till grillen och åt pizza. sen träffade vi Linda igen, var ute ett tag till. kom hem någon gång på kvällen. Lagom tills sofai kom hit, min ja halv kusin eller vad man ska säga. Hon har sovit här hela helgen för idag ska hon och tillsammans med många andra spirnga tjejmilen. Men nu ska jag äta lunch sedan blir det tennis träning. Puuss


Du betyder ingenting längre!

Livet går vidare, för du var fuck låg mnänniska. utan dej trodde jag inte att jag skulle klara mig, men det har ju vissats sig det går jag faktikst. har det rätt bra så här, jag menare. jag har mina älskade vänner, syster, bror,kusiner... ja, det funkar ändå. Det du gjorde kommer jag aldrig glöma. För jag fattar helt ärligt inte hur du kunde. men det är väll ditt  sätt att visa att man betyder något? eller ingenting? jaja, du betyder ingenting för mig längre!

Konfaåterträff?



Usch så man längtar tillbaka!

Skulle ha vart konfaåterträff idag, men har inte hört nåt om saken, synd! :( men igår träffade man julia iallafall, vi gick runt lite, sen träffade vi hennes kompis Rasmus, så gick vi lite till, så fick jag rosa händer, vi hoppa på en buss, gick lite till, och tillslut tog ja bussen hem. Låter som en liten konstig kväll men det var trevligt :)

Puss!

P.S louise, idag är det träning! :)

Det är synd om louise



hahahahahahahahaha

Det är synd om louise, hon åkte heeeela vägen till enskede, fast det inte var nån träning.

Jag ville bara säga det, och att jag äter en chokladboll.
Puss!

Jag d ö r



Allvarligt talat, jag D Ö R!
Satt igår kväll i säkert en halvtimma och bara asgarvade åt denna människa.

Det blev ingen träning idag, jag förstår inte, vi säger hela tiden att vi ska gå och brotta ner dom där brottarna, men nja så blir det liksom aldrig... så nu blire plugg tror jag, haar typ tusan valhäften att jobba med inför vår redovisning om vänsterpartiet nästa vecka, de är tjooocka! (alltså häftena)

Hare gött! :)

Chokladboll till dig!



SchwepPps är andra katten från vänster, i våras innan vi fått honom, kommer ihåg så väl hur mycket jag längtade! <3

Då var det fredag då! :) ska nog bara vara hemma, eller ja det blir nog så, inget kul händer :( men till imorron, då, ja då ska jag ha fixat något! :) sen på söndag blir det nog konfaträff så dret finns ju alltid nåt att se fram emot, om det nu blir nåt...
Nu har malin slutat blogga här istället, kom igen nu va! Koooom tillbaka till bloggen! hah ska jag säga (a)
men hursomhelst hoppas att alla får möjlighet att vara riktigt busfjärtiga den här helgen (bara jag och malin Ö som kommer förstå) :)

Pussssss! <3

Varför är inget som det ska? :O


Vad skulle jag göra utan er egentligen? :O


vad hönder med världen egentligen? Det känns allvarligt talat som att allting kollapsar runt om en, blir skitlätt att dras med. Bloggen har dragits med. Men det är bara att se på det ljusa, helg snart, sista året, nytt fristående, ja det var väl det ljusa.

Jag är trött på att det alltid ska vara något fel på alla killar, såna som aldrig vågar göra nåt åt saker, idioter som förtrollar en och sen krossar en, eller så är killen perfekt-och upptagaen :O
Det är bara att vänta, eller hur? vänta på att DEN killen visar sig, under tiden får man väl bara stå ut.

jaa jag behövde bara få ur mig det där efter för mycket no, och diskussioner med idiotiska gubbar.
Ses!

P.S förlåt för att det tog en evighet för mig att hitta tillbaka till bloggen ;)

RSS 2.0